Paula Wilson, orförande i Företagarna i Skurup.

Paula Wilson, orförande i Företagarna i Skurup. Foto: Privat

Misstagens mästare möts i Skurup

Vill visa att misstag kan vändas till någonting bra

SKURUP.

Misslyckanden behöver inte vara någonting dåligt. Det menar Företagarna i Skurup som planerar för en temakväll med misstagens mästare.

Av
Emma Brännman

I början av hösten kommer Företagarna i Skurup bjuda in till en träff med temat misstagens mästare. Konceptet kommer från Företagarnas riksorganisation och går ut på att man ska lära av sina, och andras, misstag. Misstagens mästare i Skurup arrangeras efter att Företagarna lokalt tilldelades 50 000 kronor av Sparbanken Skurups Miljonen i höstas.

– Vi kommer att bjuda in föreläsare som har gjort olika misstag och vänt dem till framgångar. Man ska få inspiration och förstå att man får lov att göra misstag, och att det kan bli någonting positivt av dem, säger Paula Wilson som är ordförande i Företagarna i Skurup.

Kan du själv nämna något misstag som du har vänt till framgång?

– Det finns så många rörliga delar i företagande att det ingår i vår vardag att vrida och vända på saker. En rörlig del kan till exempel handla om årsplaner som måste förändras på grund av olika anledningar. "Misslyckanden" för en framåt hela tiden, och man lär sig av dem, säger Paula Wilson.

Vilka som ska föreläsa är inte spikat ännu men det kommer att bli både lokala och externa namn.

Publicerad 17 January 2019 10:18