Insändarskribenten undrar vad politikerna har gjort för att lösa bostadsfrågan för nyanlända.

Insändarskribenten undrar vad politikerna har gjort för att lösa bostadsfrågan för nyanlända. Foto: Mostphotos.com

Replik: "Dom har kanske flytt med livet som insats"

INSÄNT/SKURUP. Det här är en replik på insändaren "SD: Gör din plikt, kräv din rätt" publicerad i Lokaltidningen den 5 februari.

Lars Nyström, återigen kommer du med ovidkommande kommentarer. Du har tydligen inte fattat någonting. Det är typiskt, precis som jag skrev tidigare så återkommer du till att kalla Sveriges regering och därmed personer i den som odugliga.

Jag ställde till och med frågan vad har ni politiker gjort åt att det inte finns bostäder. Nej då liksom allt annat som SD kommer med så skyller SD på annat och andra. Vilket ansvar har du haft under sista mandatperioden? Har du inte fått arvode?

Du jämför att ett styrt husvagnsboende är detsamma som att semestra i en husvagn på en fin campingplats. Du är helt aningslös. För den delen så syftar du på nyanlända invandrare och inte på vanliga svenskar. Så om det då kommer en familj med fem barn från Syrien eller Uganda så stoppar du in dom i en liten husvagn.

Dom har kanske flytt med livet som insats och betalat en livsbesparing för det. Tänk istället att det kunde varit du.

Jag skäms som svensk medborgare att ha ett parti som SD i Sverige.

Så fort det kommer upp anmärkningar på SD så ropar du på övervakning och mera vakter, kameror med mera. Du har till och med fått med dig Moderaterna på detta. I annat fall så hade varken du eller Moderaterna fått styret i kommunen.

SD gör inte heller någonting för att en nyanländ invandrare eller flykting skall kunna skaffa sig ett riktigt jobb. Hur har då SD tänkt att invandraren skall få tag i en lägenhet då det inte finns några? Om han inte får ett jobb så kan han inte låna pengar så han kan köpa ett hus. Det där går ju inte ihop.

Dessutom säger du att SD är i opposition. Nu tar du i igen. SD är störst i Skurup med flest mandat. SD har till och med en ordförande i KF. Er så kallade politik driver ni ihopa med M.

Då går er främlingsfientliga politik igenom. Det är inte i opposition. Det är styrd politik av SD.

Förbannad Skurupsbo

Publicerad 07 February 2019 07:30