Hannes Lidén Isaksson och Lowa Palmnert från Tomelilla AIS utnämndes till årets stjärnskott.

Hannes Lidén Isaksson och Lowa Palmnert från Tomelilla AIS utnämndes till årets stjärnskott. Foto: Skånes Bordtennisförbund.

Talanger hyllades som årets stjärnskott

"Har ett brinnande intresse för sporten"

TOMELILLA.

När Skånes Bordtennisförbund höll årsmöte utnämndes årets stjärnskott. Båda pristagaran spelar för Tomelilla AIS och heter Lowa Palmnert och Hannes Lidén Isaksson.

Av
André Kvist

Skånes Bordtennisförbund höll sitt 80:e årsmöte och passade på att prisa unga talanger med lovande framtider. I både klasserna gick priset till spelare från Tomelilla AIS som klättrat högt i rankingen.

Först ut var Lowa Palmnert som fick priset årets stjärnskott med motiveringen:

”Hon började spela pingis i 7-års åldern och utvecklas snabbt. Hon och hennes familj har sedan dess setts i pingishallar i hela södra Sverige, då hon deltagit i både mindre och stora tävlingar som Ungdoms-SM och Regions topp 12 med stor framgång. Hon hjälper till och bidrar till en bra miljö i pingishallarna med sitt glada humör. Därför är Lowa Palmnert väl värd utnämningen till årets stjärnskott!”

Därefter fick hennes klubbkamrat Hannes Lidén Isaksson ta emot sitt pris, även han blev årets stjärnskott:

”Han har spelat pingis sedan 6-års åldern och har ett brinnande intresse för sporten. Hans utveckling har gjort att han även tävlat på nationell nivå i form av Ungdoms-SM och Riks topp 12 samt även en del på andra sidan sundet med stor framgång. Därför är Hannes Lidén Isaksson väl värd utnämningen till årets stjärnskott!”

Till årets klubb utsågs Kågeröds BTK och då det var 80-årsjubileum hyllades ett antal personer som gjort mycket för skånsk pingis genom åren:

  Anders Karlsson, BTK Rekord

  Göran Nilsson, KFUM Kristianstad

  Thomas Dahl, BTK Rekord

  Sven-Arne Larsson, Kvarnby AK

  Rino Beganovic, Malmö IF

  Fredrik Bower, Malmö IF

  Jonny Nilsson, Sjöbo BTK

  Rolf Andersson, Åstorps BTK

Publicerad 11 March 2019 00:00