"Jag har ju en förkärlek för bandet och har haft den här idén ett tag. Jag är 51 år idag och har lyssnat på Kiss större delen av livet. Förutom att jag följer bandet, samlar jag på deras prylar och har även tidigare gjort några Kiss-tatueringar", säger Oskar. Foto: Eva Schlyter/Sqilla Marlone

Hängivet Kiss-fan märkt för livet

"Jag har ju en förkärlek för bandet"

SKURUP/MALMÖ. Oscar Källman har tatuerat in alla datum då han har sett sitt favoritband. ”En bandtröja blir sliten med tiden men Oscars tatuering kommer att leva livet ut”, säger tatueraren Sqilla Marlone.

Oscar Källman fastnade för Kiss redan i tioårsåldern då hans kusin spelade skivan Love gun för honom. Sedan dess har han gått på tjugosju spelningar med bandet. I veckan bestämde han sig för att föreviga mötena med sina idoler genom att tatuera in alla datum han sett dem live.

– Jag har ju en förkärlek för bandet och har haft den här idén ett tag. Jag är 51 år idag och har lyssnat på Kiss större delen av livet. Förutom att jag följer bandet, samlar jag på deras prylar och har även tidigare gjort några Kiss-tatueringar.

Sqilla Marlone, som driver tatueringsstudio i Skurup och Malmö, är mannen bakom Oscars ryggtavla. I ett sms till Lokaltidningen berättar tatueraren att det blivit allt mer ovanligt med tatueringar som har en djupare betydelse.

– Man brukar se olika bands tourdatum på t-shirts men Oscar bär detta på sin rygg överallt han går. Det är en lite häftig grej att bära en livsberättelse på ryggen och det gör hans tatuering väldigt unik. En bandtröja blir sliten med tiden men Oscars tatuering kommer att leva livet ut. Det är commitment for life!

Publicerad 21 February 2019 09:08