Vd Per-Olof Järvegren för Simrishamnsbostäder tar emot priset.

Vd Per-Olof Järvegren för Simrishamnsbostäder tar emot priset. Foto: AktivBo/prssbild.

Kommunala bostadsbolaget hyllas som bäst i landet

Utsedda av hyresgästerna själva: "Oerhört glädjande "

SIMRISHAMN.

Simrishamns Bostäder har utnämnts som bästa hyresvärd i landet i kategorin Högsta Produktindex när Kundkristallen delades ut på torsdagen.

Av
André Kvist

Den 7 februari höll fastighetsbranschen sin årliga gala i Stockholm. Det är den fjortonde året i rad som Kundkristallen delades ut. Priset går till privata och kommunala fastighetsbolag där det inte är någon jury eller experter som ligger bakom utnämningen. Istället baseras det på hyresgästerna själva.

Vinnare utsågs både i olika storlekar, samt inom service, produkt och profil.

Simrishamns Bostäder var ett av årets vinnare. Det kommunala bostadsbolaget tog hem priset för Högsta produktindex med 84 procent. Därmed levde man med råge upp till sin vision: "Vi skall upplevas som den bästa hyresvärden i Skåne."

– Det är oerhört glädjande att vårt arbete ger resultat och samtidigt ett fantastiskt betyg till vår kompetenta personal. Vi har jobbat systematiskt med förbättringsarbete. Det har också givit resultat i ett högt serviceindex om 86 procent i Skånetopp. Ett stort tack till våra hyresgäster för positiv feed-back, kommenterar vd Per Olof Järvegren.

Den åtråvärda hederskristallen gick till Hyresbostäder i Norrköping.

Publicerad 08 February 2019 00:00