Nya tider på Hotell Mossbylund

Av
Emma Brännman

MOSSBY. Christoffer Herbst är ny kökschef på Hotell Mossbylund. Han tar över rollen efter tre och ett halvt år som sous chef på Mossbylund. Christoffer Herbst startade på Karlaby kro som 16-åring, styrde sedan kosan till Gränna och den vida kända krogen Gyllene uttern, där han som 21-åring blev sous chef för första gången. Under sin tid i Gränna ställde han också upp i tävlingen årets unga kock, som arrangeras av Chaine des Rotisseurs, för kockar upp till 27 år. Där lyckades han knipa en andraplats.

Hotell Mossbylund forstätter att ha en hög beläggning och har därför utökat sina spaöppettider till 7–22.30, sju dagar i veckan.

Publicerad 23 May 2018 13:36

Lokaltidningen Ystads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag