Skurups kommunhus.

Skurups kommunhus. Foto: Emma Brännman

Insänt: "Det ena efter det andra angreppet mot nyanlända"

"Märks tydligt vilket styre vi har fått"

INSÄNT. Nu märks det återigen vilket styre vi har fått i Skurups kommun. Det ena efter det andra angreppet mot nyanlända och främlingar kommer upp varje dag. Det är rena angreppen mot svensk demokrati.

Jag anser att det är till stor del Moderaternas fel att det blivit så. Moderaterna gjorde upp med SD fast dom kallar SD för opposition. Dessutom säger SD att "vi är definitivt i opposition".

Det är helgalet då det är SD:s uttryck och vilja som går igenom gång efter gång. Det är Johan Bolinder kommunfullmäktiges ordförande och moderat mycket väl medveten om. Hur kan han annars fortsätta bygga på kameror och övervakning av Skurupsbor? Att SD gör så här visste väl de flesta om. Men man var tydligen inte medveten om vart det bar hän.

Det har bara börjat. Vad kommer nästa gång?

Det var viktigare för Moderaterna att ta makt med hjälp av SD som det största partiet i Skurup istället för ett annat alternativ där SD aldrig skulle få makt i vår kommun. Så skyll inte på SD, dom kunde hållits borta från makten. Nu har dom istället en ordförande i KF. Det är för jäkligt.

Förbannad Skurupsbo

Publicerad 14 March 2019 10:20