Sommarfrågan:

Okej med solglasögon när det är mulet?

SOMMAR. Solglasögon kan ju vara bra att ha till hands när solen ligger på. Men när den lyser med sin frånvaro, är det då okej att ändå gå runt med solglasögon? Eller är det bara konstigt?

Vi gick ut på stan och frågade folk.

Leonora Haag:
– Alla får göra som dem vill. Men jag tycker att det blir mörkt att ha dem på sig om det inte är soligt. Men det är nog värre om folk går med mask på sig eller så.

Leonora Haag: – Alla får göra som dem vill. Men jag tycker att det blir mörkt att ha dem på sig om det inte är soligt. Men det är nog värre om folk går med mask på sig eller så.

Felicia Tottie:
– Det kan ju vara en del av outfiten. Vissa har det för att vara coola. Jag har dem i bland uppe på huvudet för att hålla håret på plats.

Felicia Tottie: – Det kan ju vara en del av outfiten. Vissa har det för att vara coola. Jag har dem i bland uppe på huvudet för att hålla håret på plats.

Lars Inge Johansson:
– Jag glömmer alltid att ta dem med mig, så det blir varken när det är soligt eller molnigt. Men nu är det ju bra väder så nu skulle man haft dem.

Lars Inge Johansson: – Jag glömmer alltid att ta dem med mig, så det blir varken när det är soligt eller molnigt. Men nu är det ju bra väder så nu skulle man haft dem.

Ingmar Henriksson:
– Jag har varit synskadad i åtta år och har dem alltid på mig för att dämpa ljuset. Man får göra som läkaren säger. Folk reagerar ibland, då får man förklara.

Ingmar Henriksson: – Jag har varit synskadad i åtta år och har dem alltid på mig för att dämpa ljuset. Man får göra som läkaren säger. Folk reagerar ibland, då får man förklara.

Publicerad 02 August 2017 05:00

Lokaltidningen Ystads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag