Caroline slapp leta klänning – gifte sig naken

"Vi tyckte inte att det var så jobbigt att vara nakna. Vi har ju inget som andra inte har"

HELSINGBORG. Caroline Okkerström slapp leta efter den perfekta brudklänningen när hon gifte sig. Hon och kärleken Robin Nilsson gifte sig nämligen helt nakna, i radio.
Det var på kanalen Rockklassiker, i programmet ”Morronrock”, som Caroline, från Helsingborg, gifte sig med Robin, från Tomelilla i onsdags. De träffades på Sweden Rock festival första gången för sju år sedan. Efter att ha varit vänner blev de ihop förra sommaren.
– När vi såg tävlingen så tänkte vi att det var en kul  grej. Vi hade egentligen inte tänkt gifta oss just nu men när ni blev ett av finalistparen så tänkte vi att vi kör, säger Caroline Okkerström.
 
 
 

Robin Nilsson och Caroline Okkerström. Foto: Privat

Robin Nilsson och Caroline Okkerström. Foto: Privat

Klädde av sig

Sagt och gjort. Paret vann radiokanalens tävling, slängde av sig alla kläder och sade ja till varandra i direktsändning på radiokanalens Facebooksida. Ian Haugland, programledare i Rockklassiker och trummis i rockbandet Europé var ”pastor”. Mic Michaeli från Europé stod bakom orgeln och spelade in- och utgångsmusiken. Nicke Borg från Backyard Babies var också på plats och spelade två låtar akustiskt.
– Det var häftigt, en väldigt udda vigsel. Vi tyckte inte att det var så jobbigt att vara nakna. De flesta har ju sett andra nakna och vi har ju inget som andra inte har, säger Caroline Okkerström och fortsätter:
– Jag slapp även leta bröllopsklänning, det var rätt praktiskt. Det har man ju sett hur mycket hysteri det brukar vara kring kläder.

Blir ett bröllop till

Vigseln i radio är inte juridiskt bindande utan paret kommer att ha ett bröllop vid ett senare tillfälle. När, hur och var har de inte bestämt ännu.
– Vi ser det här som en förlovning. Men nästa bröllop blir inte så naket, säger Caroline Okkerström och skrattar.

Publicerad 07 April 2017 12:51

Lokaltidningen Ystads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag